REGULAMIN I POLITYKA PRYWATNOŚCI TREESPLANT.PL

I.ZAMÓWIENIA:

1. Zamówienie można złożyć:

  • Telefonicznie dzwoniąc na numer: +48 883220715
  • Wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro.treesplant@gmail.com
  • Kontaktując się z nami poprzez zakładkę "Kontakt z nami"

2. Aby usprawnić proces składania zamówienia prosimy o wcześniejsze przygotowanie następujących informacji:

  • gatunek, ilość i rozmiar sadzonek
  • termin planowanego sadzenia
  • dane kontaktowe (imię, nazwisko, adres, numer telefonu)

II.PŁATNOŚĆ ZA SADZONKI:

Oferujemy następujące metody płatności:

  • Płatność kurierowi przy odbiorze przesyłki

  • Płatność przelewem na konto bankowe

  • Płatność gotówką przy odbiorze osobistym lub podczas naszej dostawy

Uprzejmie prosimy o wcześniejsze ustalenie sposobu zapłaty.

III.DOSTAWA I WYSYŁKA SADZONEK

1. Nasze sadzonki dostarczamy za pośrednictwem firmy kurierskiej lub dostarczamy osobiście.

2. Powyżej 3000 sztuk zamówienia dostarczamy GRATIS.

3. Zamówienia są realizowane w okresie wiosennym (marzec-kwiecień) oraz jesiennym (wrzesień-październik)

4. Uprzejmie prosimy o ustalenie dokładnego terminu dostawy podczas składania zamówienia.

5. Koszt wysyłki jednej paczki:

  • 19 zł przy wpłacie na konto
  • 24 zł płatność przy odbiorze

6. Istnieje możliwość wysyłki więcej niż jednej paczki.

7. Maksymalnie w jednej paczce mieści się:

  • Świerk srebrny i pospolity
    • do 800 szt. sadzonek 2/0 (dwuletnich)
    • do 400 szt. sadzonek 2/1 15-30 cm (trzyletnich)
    • do 300 szt. sadzonek 2/1 30-50 cm (trzyletnich)
    • do 200 szt. sadzonek 2/2 (czteroletnich)
  • Jodła kaukaska
    • do 500 szt. sadzonek 2/1 (trzyletnich)
    • do 400 szt. sadzonek 2/2 (czteroletnich)
    • do 250 szt. sadzonek 2/3 (pięcioletnich)
  • Tuja brabant
    • do 150 szt. sadzonek 2/2 (czteroletnich)

IV.DORADZTWO

Wszystkim naszym klientom gwarantujemy nieodpłatne porady dotyczące zakładania i uprawy iglaków na plantacjach choinkowych.

V.POLITYKA PRYWATNOŚCI I BEZPIECZEŃSTWO DANYCH I OSOBOWYCH

Administratorem baz danych osobowych przekazywanych przez Użytkowników  jest właściciel witryny Treesplant.pl

Właściciel zobowiązuje się do ochrony danych osobowych zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 roku.

Użytkownik ma w każdej chwili możliwość usunięcia, aktualizacji oraz poprawienia podanych przez siebie danych osobowych.

Informacje zbierane podczas rejestracji

Aby skorzystać z niektórych funkcji naszego serwisu wymagana jest rejestracja. Podczas rejestracji użytkownik zostanie poproszony o podanie imienia, nazwiska, adresu email oraz hasła do logowania się na stronie.

Informacje zbierane podczas transakcji zakupu

Zanim będziesz mógł dokonać zakupu sadzonek na naszej witrynie zostaniesz zapytany  o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz adres e-mail.

Informacje zbierane automatycznie

Podczas wizyty w naszym serwisie, zbierane są automatycznie niektóre dane, np. adres IP, typ systemu operacyjnego, typ przeglądarki, urządzenie z jakiego korzystasz, itp.

Informacje, gdy kontaktujesz się z nami

Kiedy kontaktujesz się z nami za pomocą poczty elektronicznej, telefonu lub strony internetowej,  przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. adres e-mail, numer telefonu, imię, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

Nigdy nie będziemy udostępniali ani sprzedawali danych osobowych podanych przez Ciebie podmiotom trzecim. Mogą zostać wykorzystane w przypadkach opisanych poniżej:

Informacje zebrane podczas procesu rejestracji będą wykorzystywane tylko i wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszej witryny. Rejestracja  jest obowiązkowa jeśli chcesz korzystać z wszystkich możliwości witryny.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu zostaną wykorzystane w celu realizacji zamówienia oraz nadania wysyłki z zamówionymi sadzonkami. Dane podane przez Ciebie mogą być w tym celu przekazane  firmie kurierskiej. Firma ta nie będzie udostępniać ani wykorzystywać tych danych w innym celu niż dostarczeniu roślin.

Jeśli zapisałeś się do naszego Newslettera, lub w inny sposób wyraziłeś chęć na jego otrzymywanie, twoje dane zostaną wykorzystane w celu jego wysłania. Podczas Rejestracji zostaniesz poproszony o zaznaczenie odpowiedniego pola w celu zapisania się na Newsletter. W Każdym momencie możesz zrezygnować z Newslettera.

Informacje które są zbierane w sposób automatyczny mogą zostać użyte do analizy zachowań użytkowników, danych demograficznych osób korzystających z serwisu lub do personalizacji zawartości naszej witryny. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku który korzysta z naszego serwisu.

Informacje zbierane podczas korespondencji pomiędzy użytkownikami a naszą witryną są wykorzystywane wyłącznie w celu odpowiedzi na zapytania.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, zebrane o tobie informacji mogą zostać udostępnione jego pracownikom zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadkach gdy zostanie naruszony regulamin naszej strony, naruszenia prawa, albo gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić informacje o tobie zebrane odpowiednim organom wymiaru sprawiedliwości.

Jak kontaktujemy się z Tobą?

Jeśli wysłałeś nam wiadomość lub złożyłeś zamówienie na rośliny, możesz otrzymywać od nas e-maile dotyczące realizacji zamówienia. W wypadku gdy będziemy mieli ważne dotyczące realizacji zamówień możemy skontaktować się także telefonicznie.

Jeżeli zaznaczyłeś że, chcesz otrzymywać Newsletter będzie on wysyłany do Ciebie drogą mailową.

Jak poinformować nas o zmianie danych?

Logując się do systemu oraz po wybraniu panelu "Twoje Dane Osobiste" możesz wprowadzić zmiany informacji zbieranych podczas rejestracji które używane są do logowania się w naszym serwisie, wysyłki newslettera oraz otrzymywania informacji promocyjnych. W celu usunięcia lub modyfikacji podanych danych prosimy o kontakt e-mail, telefoniczny lub poprzez formularz kontaktowy -http://treesplant.pl/pl/kontakt-z-producentem-sadzonek-na-plantacje-choinek Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza Witryna internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych, jeśli chcesz zmienić ustawienia cookies swojej przeglądarki przejdź do podstrony pomoc i dokonaj odpowiednich zmian.

Jak zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Bazy danych przez nas wykorzystywane są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.

KONTAKT:

TREESPLANT.PL - Szkółka iglaków

e-mail: biuro.treesplant@gmail.com

tel: 883 220 715 (PIOTR)

www.treesplant.pl